蒜烤牛排佐葡萄酒醋

蒜烤牛排佐葡萄酒醋

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

葡萄酒醋醬
  • 蒜頭 ,切片
    10 克
  • 紅酒
    50 克
  • 新鮮迷迭香
    1 枝
  • 牛肉高湯
    150 克
  • 巴薩米克醋
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 奶油
    10 克
蒜烤牛排
  • 沙朗牛排 (每片約150-200克,厚約3公分)
    2 片
  • 新鮮迷迭香
    1 枝
  • 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 橄欖油
    2 ½ 茶匙
  • 500 克
  • 洋蔥 ,切圈(厚約0.5公分)
    1 顆
  • 蒜球 (整球) ,泡水20分鐘後,將頂端切除
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 641.5 kcal / 2681 kJ
Białko 50.5 g
Tłuszcz 28.5 g
Węglowodany 47.5 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...