
Urządzenia i Akcesoria
香蔥培根司康
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份
Składniki
-
培根丁40 克
-
蔥 切段10 克
-
糖10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
原味優格10 克
-
蛋 (約1顆),稍微打散50 克
-
低筋麵粉80 克
-
無鹽奶油20 克
-
泡打粉¾ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
641 kcal /
2678 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小酒館私房菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan