Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and pistachio cheesecake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
119.4 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Mango muesli
5 min
Nutty matcha balls
40 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Vanilla wet chai
15 min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Apple pie smoothie
10 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min