
Urządzenia i Akcesoria
Baked Cabbage Pierogis
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
25 pieces
Składniki
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
85.5 kcal /
357.6 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
7.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
90.1 mg