Urządzenia i Akcesoria
Baked Cabbage Pierogis
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
25 pieces
Składniki
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
90.1 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
357.6 kJ /
85.5 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Poppy seed torte
5 godz.
Sauerkraut soup
50 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min
Family burger pie
1 godz. 25 min
Bread pastry
55 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Khachapuri
1 godz. 30 min