Urządzenia i Akcesoria
Baked Cabbage Pierogis
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
25 pieces
Składniki
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
90.1 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
357.6 kJ /
85.5 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croque Madame
45 min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2 godz. 55 min
Tuna dip
15 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Classic Flammkuchen
1 godz.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min