Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and rosemary chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 jars
Składniki
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2 g
Kalorie
3922 kJ /
936 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.1 g
Węglowodany
227 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 godz. 20 min
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Amaretto biscuits
30 min
White Christmas
2 godz. 25 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Beetroot ciabatta
15 godz.
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Egg canapés
10 min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 godz. 15 min
DIY chocolate truffles
3 godz. 40 min
Quick almond biscuits
35 min