Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and rosemary chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 jars
Składniki
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2 g
Kalorie
3922 kJ /
936 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.1 g
Węglowodany
227 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken Liver Pate
25 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Plum paste
1 godz.
Double Pie Dough
2 godz. 10 min
Lemon and thyme oil
25 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 godz.
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min