Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and rosemary chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 jars
Składniki
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2 g
Kalorie
3922 kJ /
936 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.1 g
Węglowodany
227 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Moules Marinière (mussels)
35 min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Tomato Bread Pudding
30 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Korean marinade
40 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min