Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and rosemary chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 jars
Składniki
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2 g
Kalorie
3922 kJ /
936 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.1 g
Węglowodany
227 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Frozen Yoghurt Bark
Brak ocen
Lemon and caper aioli
15 min
Chili Jelly
1 godz. 40 min
Peanut Brittle
1 godz. 30 min
Olive Spread
5 min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45 min
Chocolate Salami
4 godz. 5 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Rosemary and sea salt crackers
35 min