Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 排骨 ,預先川燙去血水
- 800 克 水
- 50 克 中藥材 (藥燉排骨藥包) ,洗淨,瀝乾
- 200 克 米酒
- 20 克 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2147.6 kJ / 513.8 kcal
- Białko
- 27.7 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 35.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 112.1 mg