Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 蒜頭
- 10 克 櫻花蝦
- 1 大匙 油
- 300 克 新鮮四季豆 ,去頭尾和筋,切段(約3公分)
- 20 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 243.8 kJ / 61 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 2 g