
Urządzenia i Akcesoria
櫻花蝦炒四季豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭5 克
-
櫻花蝦10 克
-
油1 大匙
-
新鮮四季豆 ,去頭尾和筋,切段(約3公分)300 克
-
水20 克
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
61 kcal /
243.8 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan