Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 粒 蒜頭
- 1000 克 水
- 300 克 豬里肌肉, 切片
- 500 克 韓式條狀年糕
- 250 克 韓式泡菜
- 1 大匙 韓國辣椒醬
- ½ 茶匙 鹽
- 2 根 蔥 ,切段,可備一些蔥花裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2021 kJ / 483 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 78.7 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Błonnik
- 3.4 g