
Urządzenia i Akcesoria
泡菜年糕湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭4 粒
-
水1000 克
-
豬里肌肉 切片300 克
-
韓式條狀年糕500 克
-
韓式泡菜250 克
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
蔥 ,切段,可備一些蔥花裝飾用2 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
483 kcal /
2021 kJ
Białko
21.4 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
78.7 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan