
Urządzenia i Akcesoria
黑胡椒牛柳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
牛腰內肉400 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切絲30 克
-
奶油10 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
313 kcal /
1312 kJ
Białko
17.594 g
Tłuszcz
25.117 g
Węglowodany
2.083 g
Błonnik
0.274 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan