Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 薑 ,切絲
- 4 大匙 薄鹽醬油
- 1 大匙 米酒
- ½ 茶匙 糖
- 2 條 秋刀魚, 去頭尾,對半切
- ½ 根 蔥 ,切蔥花,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1062 kJ / 253 kcal
- Białko
- 15.245 g
- Węglowodany
- 1.995 g
- Tłuszcz
- 19.435 g
- Błonnik
- 0.1 g