Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 無鹽烤花生
- 25 克 油
- 20 克 紅蔥頭
- 20 克 棕櫚糖
- ½ 茶匙 羅望子醬
- 30 克 魚露
- 10 克 蝦米, 浸泡清水15分鐘,瀝乾備用
- 100 克 豬肉絲
- 4 片 豆干, 切丁
- 10 克 蘿蔔乾, 浸泡清水15分鐘,瀝乾備用
- 80 克 水
- 150 克 河粉, 浸泡清水10-15分鐘備用
- 1 茶匙 紅辣椒粉
- 40 克 韭菜, 切段
- 90 克 新鮮豆芽, 去頭尾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g