泰式炒河粉

泰式炒河粉

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 無鹽烤花生
    50 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 25 克
  • 棕櫚糖
    20 克
  • 羅望子醬
    ½ 茶匙
  • 魚露
    30 克
  • 蝦米 浸泡清水15分鐘,瀝乾備用
    10 克
  • 豬肉絲
    100 克
  • 乾豆皮 切丁
    4 片
  • 蘿蔔乾 浸泡清水15分鐘,瀝乾備用
    10 克
  • 80 克
  • 越式河粉 浸泡清水10-15分鐘備用
    150 克
  • 紅辣椒粉
    1 茶匙
  • 韭菜 切段
    40 克
  • 新鮮豆芽 去頭尾
    90 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 377 kcal / 1578 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...