
Urządzenia i Akcesoria
左宗棠雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
2 人份
Składniki
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)450 克
-
醬油膏10 克
-
糖10 克
-
米酒20 克
-
玉米粉1 大匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 ,橫剖,切段(約3公分)30 克
-
白醋20 克
-
醬油25 克
-
蕃茄醬15 克
-
太白粉¼ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花 (裝飾用)10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
641.4 kcal /
2680.9 kJ
Białko
34.9 g
Tłuszcz
43.3 g
Węglowodany
23.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
216.7 g
Sód
987.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-雞肉
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan