Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 10 克 醬油膏
- 10 克 糖
- 20 克 米酒
- 1 大匙 玉米粉
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 30 克 新鮮紅辣椒 ,橫剖,切段(約3公分)
- 20 克 白醋
- 25 克 醬油
- 15 克 蕃茄醬
- ¼ 茶匙 太白粉
- 10 克 蔥 ,切蔥花 (裝飾用)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2680.9 kJ / 641.4 kcal
- Białko
- 34.9 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 43.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 216.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 987.5 mg