
Urządzenia i Akcesoria
豆芽炒五花
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 人份
Składniki
-
五花肉 ,切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
油5 克
-
蒜頭10 克
-
黃豆芽 ,洗淨瀝乾200 克
-
韓國辣椒醬20 克
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
蔥 ,切段(約3公分)25 克
-
新鮮香菜葉 ,少許
-
白芝麻 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
259.6 kcal /
1085.1 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
19.9 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
32.8 g
Sód
617.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品X李易
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan