Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 薑 ,切絲
- 3 大匙 麻油
- 250 克 娃娃菜 ,去根部,對半切
- 1200 克 水
- 20 克 紅棗
- 250 克 新鮮山藥 ,去皮,切滾刀塊(約2公分)
- 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 醬油
- 5 克 枸杞
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 366.5 kJ / 89.2 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 1.5 g