
Urządzenia i Akcesoria
麻油娃娃菜湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
薑 ,切絲30 克
-
麻油3 大匙
-
娃娃菜 ,去根部,對半切250 克
-
水1200 克
-
紅棗20 克
-
新鮮山藥 ,去皮,切滾刀塊(約2公分)250 克
-
鹽2 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
枸杞5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
89.2 kcal /
366.5 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan