
Urządzenia i Akcesoria
羊肉炒麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭5 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切絲80 克
-
紅蘿蔔 切絲100 克
-
空心菜 切段,梗葉分開100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
火鍋羊肉片100 克
-
沙茶醬2 大匙
-
醬油1 大匙
-
烏醋1 茶匙
-
油麵300 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
297 kcal /
1243 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
29.4 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan