白菜蕃茄豆腐湯
TM5 TM6

白菜蕃茄豆腐湯

4.4 (17 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 30 克 洋蔥 ,切小丁
  • 250 克 牛蕃茄 ,切小塊(約2公分)
  • 1000 克 蔬菜高湯
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 糖
  • 20 克 蕃茄醬
  • 80 克 小白菜 ,切段(約5公分)
  • 80 克 嫩豆腐 ,切丁(約1.5公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
376.3 kJ / 90 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
14.2 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy