Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 30 克 洋蔥 ,切小丁
- 250 克 牛蕃茄 ,切小塊(約2公分)
- 1000 克 蔬菜高湯
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 20 克 蕃茄醬
- 80 克 小白菜 ,切段(約5公分)
- 80 克 嫩豆腐 ,切丁(約1.5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 376.3 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.6 g