白菜蕃茄豆腐湯

白菜蕃茄豆腐湯

4.4 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 ,切小丁
    30 克
  • 牛蕃茄 ,切小塊(約2公分)
    250 克
  • 蔬菜高湯
    1000 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 蕃茄醬
    20 克
  • 小白菜 ,切段(約5公分)
    80 克
  • 嫩豆腐 ,切丁(約1.5公分)
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 90 kcal / 376.3 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...