
Urządzenia i Akcesoria
白菜蕃茄豆腐湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋蔥 ,切小丁30 克
-
牛蕃茄 ,切小塊(約2公分)250 克
-
蔬菜高湯1000 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
蕃茄醬20 克
-
小白菜 ,切段(約5公分)80 克
-
嫩豆腐 ,切丁(約1.5公分)80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
90 kcal /
376.3 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan