Grano con crema di cavolfiore e prosciutto
TM31 TM5 TM6

Grano con crema di cavolfiore e prosciutto

2.0 (5 ocen)

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 250 g di chicchi di grano (cottura 20 minuti)
    lub 250 g di orzo perlato (cottura 20 minuti)
  • 500 g di cavolfiori in cimette
  • 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
  • 200 g di latte
  • 100 g di prosciutto crudo a fette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
974 kJ / 233 kcal
Białko
13.6 g
Węglowodany
26.3 g
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy