Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale affumicato
- 8 fette di carpaccio di pesce spada
- 10 g di pangrattato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1979 kJ / 473 kcal
- Białko
- 27.4 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30min
Bignè al ripieno di gamberetti
1u. 20min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Involtini di salmone e melanzane
1u.
Rotolini di zucchine e salmone
50min
Pesce spada all'arancia
40min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1u.