Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
TM31 TM5 TM6

Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti

4.5 (14 ocen)

Składniki

  • 600 g di filetti di cernia
  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 200 g di porro a rondelle
  • 20 g di farina
  • olio di semi di arachide per frittura
  • 1 pizzico di pepe macinato

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
7916 kJ / 1892 kcal
Białko
113.2 g
Węglowodany
41.4 g
Tłuszcz
142.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy