Manzo piccante ai peperoni
TM5 TM6

Manzo piccante ai peperoni

3.7 (7 ocen)

Składniki

  • 85 g di olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di filetto di manzo a tocchetti (1x3 cm)
  • 150 g di peperoni misti, puliti e a listarelle
  • 50 g di peperoncino verde fresco a pezzi
  • ¼ di cucchiaino di pepe bianco macinato
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 30 g di aceto di riso nero
  • 10 foglie di basilico fresco, lavate + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3054 kJ / 730 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
68 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy