Filetti di merluzzo al crudo e cavolo

Filetti di merluzzo al crudo e cavolo

3.4 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di foglie di cavolo verza a listarelle (larghezza 0,5 cm circa)
  • 600 g di filetti di merluzzo (4 pezzi da circa 150 g cad.)
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 200 g di prosciutto crudo a fette (taglio normale 2 mm)
  • 530 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 2 pizzichi di semi di finocchio in polvere
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 258 kcal / 1079 kJ
Białko 38.7 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...