Urządzenia i Akcesoria
Xarém com atum fresco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 doses
Składniki
-
atum fresco s/ pele e s/ espinhas, cortado em cubos400 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
jindungo½ c. chá de
-
carôlo de milho250 g
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
banha30 g
-
leite de coco800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
945.7 mg
Białko
37.9 g
Kalorie
3413.3 kJ /
815.8 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
31.1 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caril de camarão
1 godz. 20 min
Calulu de peixe
40 min
Gratinado de aipo com cherne
45 min
Sopa de lentilhas Marroquina com especiarias
Brak ocen
Xarém de conquilhas
3 godz.
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Gaspacho de beterraba
50 min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Salmorejo
25 min
Xarém de sardinha
50 min
Borscht
45 min
Sopa de peixe alentejana
40 min