
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de romã e chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses
Składniki
Base
-
amêndoa s/ pele100 g
-
farinha100 g
-
canela em pó1 c. chá de
-
manteiga75 g
-
leite25 g
-
açúcar amarelo40 g
Recheio
-
natas200 g
-
gengibre em pó1 c. chá de
-
piripíri1 pitada de
-
chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços200 g
-
manteiga30 g
-
romã (3 unid. aprox.)250 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
611 kcal /
2555 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® nas 4 estações
78 Przepisów
Portugalia
Portugalia