Tarte de romã e chocolate

Tarte de romã e chocolate

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses

Składniki

Base
  • amêndoa s/ pele
    100 g
  • farinha
    100 g
  • canela em pó
    1 c. chá de
  • manteiga
    75 g
  • leite
    25 g
  • açúcar amarelo
    40 g
Recheio
  • natas
    200 g
  • gengibre em pó
    1 c. chá de
  • piripíri
    1 pitada de
  • chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
    200 g
  • manteiga
    30 g
  • romã (3 unid. aprox.)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 611 kcal / 2555 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 46 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...