Bavarois tomate-fraise

Bavarois tomate-fraise

3.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    5
  • de jus de tomate
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de basilic frais
    8 feuilles
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    400 g
  • de fraises émincées en lamelles de 5 mm d'épaisseur
    500 g
  • de crème de vinaigre balsamique
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256 kcal / 1066 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 9.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...