Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ citron jaune non traité, pelé à vif
- ½ de citron vert non traité, pelé à vif
- 40 g de sirop de sucre de canne
- 1 blanc d'œuf
- 20 g de framboises fraîches
- 4 glaçons
- 200 g de jus de pomme
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 444 kJ / 104 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus orange carotte poire
10 min
Jus de laitue, raisin et kiwi
5 min
Nectar de fruits
10 min
Jus acidulé pomme-framboise
10 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Orange détox
15min
Jus vitaminé
10 min
Nectar d'agrumes
15min
Jus de pomme épicé
5 min
Jus de poire
2 godz. 25 min
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10 min
Jus tropical
10 min