Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 牛肉, 切小片(約1公分)
- 1 大匙 白芝麻油 (冷壓)
-
5
大匙 柴魚醬油
lub 5 大匙 日式醬油 - 2 粒 蒜頭
- 10 克 海帶芽
- 1500 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 日本大蔥, 斜切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Białko
- 11.355 g
- Węglowodany
- 2.753 g
- Tłuszcz
- 5.509 g
- Błonnik
- 0.634 g