韓國牛肉海帶湯
TM31 TM5 TM6

韓國牛肉海帶湯

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 200 克 牛肉, 切小片(約1公分)
  • 1 大匙 白芝麻油 (冷壓)
  • 5 大匙 柴魚醬油
    lub 5 大匙 日式醬油
  • 2 粒 蒜頭
  • 10 克 海帶芽
  • 1500 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 50 克 日本大蔥, 斜切片

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
448 kJ / 107 kcal
Białko
11.355 g
Węglowodany
2.753 g
Tłuszcz
5.509 g
Błonnik
0.634 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy