
Urządzenia i Akcesoria
韓國牛肉海帶湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
牛肉 切小片(約1公分)200 克
-
白芝麻油 (冷壓)1 大匙
-
柴魚醬油5 大匙
-
蒜頭2 粒
-
海帶芽10 克
-
水1500 克
-
鹽½ 茶匙
-
日本大蔥 斜切片50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
107 kcal /
448 kJ
Białko
11.355 g
Tłuszcz
5.509 g
Węglowodany
2.753 g
Błonnik
0.634 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan