紅藜全麥麵包

紅藜全麥麵包

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
3 個

Składniki

  • 高筋麵粉 ,需多備一些撒粉用
    230 克
  • 全麥麵粉
    70 克
  • 黑糖
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 橄欖油
    20 克
  • 180 克
  • 紅藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
    100 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 165.3 kcal / 691.7 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...