紅藜全麥麵包
TM6 TM5

紅藜全麥麵包

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 230 克 高筋麵粉 ,需多備一些撒粉用
  • 70 克 全麥麵粉
  • 30 克 黑糖
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 20 克 橄欖油
  • 180 克 水
  • 100 克 紅藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
691.7 kJ / 165.3 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy