牛肝菌野菇燉飯

牛肝菌野菇燉飯

4.5 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 乾燥牛肝菌
    15 克
  • 600 克
  • 白米 洗淨
    300 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    100 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 高湯
    360 克
  • 帕瑪森起士粉 少許
  • 黑胡椒粉 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 149.5 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 1755.1 kJ / 419.9 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 68.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...