牛肝菌野菇燉飯
TM6

牛肝菌野菇燉飯

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 15 克 乾燥牛肝菌
  • 600 克 水
  • 300 克 白米 ,洗淨
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 100 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
  • 30 克 橄欖油
  • 360 克 高湯
  • 帕瑪森起士粉 ,少許
  • 黑胡椒粉 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1755.1 kJ / 419.9 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
68.5 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Błonnik
3.5 g
Sód
149.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy