Urządzenia i Akcesoria
牛肝菌野菇燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
乾燥牛肝菌15 克
-
水600 克
-
白米 洗淨300 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散100 克
-
橄欖油30 克
-
高湯360 克
-
帕瑪森起士粉 少許
-
黑胡椒粉 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
149.5 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1755.1 kJ /
419.9 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
68.5 g