
Urządzenia i Akcesoria
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
24 pieces
Składniki
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
240 kcal /
1002 kJ
Białko
14.3 g
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min