Urządzenia i Akcesoria
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
24 pieces
Składniki
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.3 g
Kalorie
1002 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian Prawn Salad
40 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Lamb Rogan Josh
1 h 45 min
Korean Fried Chicken
3 h 10 min
Steak au Poivre
20 min
Lamb Kebobs
3 h
Indochine Chicken Salad
1 h 20 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 h 5 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 h 50 min
Prawn Saganaki
35 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Beef Madras
1 h 30 min