Urządzenia i Akcesoria
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
24 pieces
Składniki
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.3 g
Kalorie
1002 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Pork Vindaloo
4 Std.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min