Urządzenia i Akcesoria
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
24 pieces
Składniki
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.3 g
Kalorie
1002 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Lamb Korma
4 godz.
Steak au Poivre
20 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 godz.
Cava Cocktail Surprise
4 godz. 10 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Prawn Bhuna
30 min