Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Barbecue Sauce
-
garlic cloves3
-
rapeseed oil20 g
-
tomato passata250 g
-
water120 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw cane sugar70 g
-
mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
chilli powder1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
Pork ribs
-
pork spare rib cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)700 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)15 g
-
water400 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)600 g
-
salt½ tsp
-
rapeseed oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1591 mg
Białko
42 g
Kalorie
4148 kJ /
991 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 godz. 15 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.