Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Barbecue Sauce
- 3 garlic cloves
- 20 g rapeseed oil
- 250 g tomato passata
- 120 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw cane sugar
- 70 g mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp chilli powder
- 2 tsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
Pork ribs
- 700 g pork spare rib, cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)
- 15 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 400 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- ½ tsp salt
- rapeseed oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 76 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1591 mg
Alternatywne przepisy
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Sous-vide Ossobuco
12 Std. 40 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5sa 45 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min