
Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Barbecue Sauce
-
garlic cloves3
-
rapeseed oil20 g
-
tomato passata250 g
-
water120 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw cane sugar70 g
-
mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
chilli powder1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
Pork ribs
-
pork spare rib cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)700 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)15 g
-
water400 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)600 g
-
salt½ tsp
-
rapeseed oil for frying
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
991 kcal /
4148 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
76 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
1591 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.