Urządzenia i Akcesoria
Spicy Minced Chicken Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Thai sticky rice20 g
-
chicken breasts cut in pieces400 g
-
water100 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)5 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
shallots halved80 g
-
spring onions cut in lengths (2 cm)4
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fish sauce1 Tbsp
-
lime juice1 Tbsp
-
chilli powder½ tsp
-
sugar½ tsp
-
little gem lettuce heads, leaves separated2
-
cucumber sliced (3 mm)100 g
-
fresh bean sprouts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.1 g
Kalorie
622 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
1 godz. 10 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Kung Pao Prawns
45 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Green Curry Chicken
55 min