Urządzenia i Akcesoria
Sticky Apple Pork Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
apple juice400 g
-
light brown sugar100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
lime juice20 g
-
fine sea salt2 tsp
-
cider vinegar2 tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried fennel seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
mustard powder½ tsp
-
apple sauce1 Tbsp
-
makrut lime leaves2
-
garlic cloves3
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
pork spare ribs1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.3 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Pulled Pork Rolls
30 min