Calamarata, spigola e Pachino
TM31 TM5

Calamarata, spigola e Pachino

4.5 (50 ocen)

Składniki

  • 5 g di basilico fresco, lavate e asciugate
  • 40 g di cipollotti in quarti
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
  • 40 g di Vodka
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 3 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta fresca, tipo calamarata
    lub 320 g di pasta secca, tipo calamarata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1740.9 kJ / 416.1 kcal
Białko
23.5 g
Węglowodany
46.5 g
Tłuszcz
12.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.9 g
Sód
186.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy