
Urządzenia i Akcesoria
Penne peperoni e noci
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
Crema
-
di olio di semi di girasole130 g
-
di latte freddo100 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe1 pizzico
Penne ai peperoni
-
di gherigli di noci100 g
-
di peperone giallo a pezzi150 g
-
di peperone arancione a pezzi50 g
-
di burro40 g
-
di acqua650 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pasta secca tipo penne320 g
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
879 kcal /
3678 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
63 g
Węglowodany
63.4 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Colore in tavola
5 Przepisów
Włochy
Włochy