Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 ramitas de perejil fresco
- 600 g de sepia limpia en trozos
- 35 g de pan rallado
- 50 g de leche
- ¼ cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 13.76 g
- Węglowodany
- 2.35 g
- Tłuszcz
- 2.28 g
- Błonnik
- 0.15 g
Alternatywne przepisy
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Berenjenas rellenas de atún
30 min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35 min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Sepia al ajillo
25 min
Berenjenas rellenas con pollo
45 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Calamares encebollados
1h
Hamburguesas de bacalao
30 min
Tartaletas crujientes de marisco
40 min
Volovanes de bacalao
50 min
Brochetas de emperador con gambones
20min