
Urządzenia i Akcesoria
Bacalao con berza y garbanzos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones
Składniki
-
de agua800 g
-
de berza de hoja lisa lavada y escurrida (en trozos)300 g
-
de sal½ cucharadita
-
de bacalao en salazón remojado y desalado (en 2 lomos)450 - 500 g
-
de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos250 g
-
dientes de ajo sin pelar, ligeramente aplastados8
-
aceite de oliva80 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
376 kcal /
1572 kJ
Białko
27.9 g
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
14.9 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bacalao
11 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania