Bacalao con berza y garbanzos

Bacalao con berza y garbanzos

4.7 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 800 g de agua
  • 300 g de berza de hoja lisa lavada y escurrida (en trozos)
    300 g de grelos, lavados y escurridos (en trozos)
  • ½ cucharadita de sal
  • 450 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en 2 lomos)
  • 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
  • 8 dientes de ajo sin pelar, ligeramente aplastados
  • 80 g aceite de oliva

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 27.9 g
Kalorie 1572 kJ / 376 kcal
Tłuszcz 22.8 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...