Tagliatelle con salsa de boletus

Tagliatelle con salsa de boletus

4.2 34 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

Tagliatelle
  • 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
  • 3 huevos
  • 15 g de aceite de oliva
Salsa de boletus
  • 25 g de boletus deshidratados
  • 200 g de caldo de carne caliente
  • 15 g de aceite de oliva
  • 30 g de mantequilla
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de vino blanco seco
  • 2 cucharaditas de sal
  • 80 g de nata (35% de grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 8.7 g
Kalorie 1411 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 17.1 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 37.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...