Patatas rellenas con níscalos

Patatas rellenas con níscalos

4.5 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 3 patatas grandes lavadas con piel (300 g c/u) cortadas por la mitad a lo largo
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 6 dientes de ajo enteros sin pelar
  • 350 g de níscalos limpios de tierra (cortados en trozos regulares)
  • 2 cucharaditas de sal
  • 3 - 4 ramitas perejil fresco picado (solo las hojas)
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 8 ramitas de romero fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5 g
Kalorie 1000 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...