Wersje kompatybilne
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- ½ cucharadita de maicena
- 6 filetes de gallo (450-500 g) salpimentados
- 100 g de mantequilla
- 10 - 15 g de zumo de limón
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.68 g
- Węglowodany
- 0.47 g
- Tłuszcz
- 14.99 g
- Błonnik
- 0.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Gallo con salsa de pimientos
30min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Bacalao en salsa verde
30min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Presa ibérica con torta del Casar
30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min