Wersje kompatybilne
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- ½ cucharadita de maicena
- 6 filetes de gallo (450-500 g) salpimentados
- 100 g de mantequilla
- 10 - 15 g de zumo de limón
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.68 g
- Węglowodany
- 0.47 g
- Tłuszcz
- 14.99 g
- Błonnik
- 0.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35p
Salmonetes en papillote
25 Min
Gallo con salsa de pimientos
30p
Berberechos al vapor con lima
20min
Rodaballo con patatas panadera
40p
Rape en salsa de puerros al azafrán
40p
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 Min
Merluza con patatas
40p
Rape al vapor con salsa verde
20min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Lubina a la sal con patatas
30p