Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de pimiento rojo
- 30 g de aceite de oliva
- 900 g de caldo de pescado
-
2
cucharaditas de sal
lub 1 pastilla de caldo de pescado - 250 g de arroz de grano largo
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 500 g de lomos de bacalao desalado (en su punto de sal)
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 21.13 g
- Węglowodany
- 37.34 g
- Tłuszcz
- 6.49 g
- Błonnik
- 4.94 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Alubias con gambas
20 min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Fideuá con caballa
30 min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
1h 30min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Arroz con rape y gambas
30 min