Asparagi alla parmigiana

Asparagi alla parmigiana

4.5 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
  • 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
  • 600 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 60 g di burro
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 394.5 mg
Białko 15.7 g
Kalorie 1111.1 kJ / 265.6 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...