Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno

Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno

4.4 136 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 pomodori (200 g l'uno)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di menta fresca le foglioline
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di zucchine a cubetti (1-2 cm)
  • 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 150 g di tonno in scatola sgocciolato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 166 kcal / 694.5 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 40.4 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 24.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...