Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Bread Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bay leaves2
-
garlic cloves4
-
black peppercorns5
-
cloves4
-
onions quartered100 g
-
milk600 g
-
unsalted butter diced30 g
-
celeriac peeled, diced (1 cm)700 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground white pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
278 mg
Białko
5 g
Kalorie
522 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min
Gluten-free Mince Pies
1 godz. 30 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 godz. 30 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Posh Paleo Bread
55 min
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min