Urządzenia i Akcesoria
Black Pudding Scotch Eggs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1443.9 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
3042.7 kJ /
727.2 kcal
Tłuszcz
59.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
49.6 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Cheese Sauce
15 min