
Urządzenia i Akcesoria
Black Pudding Scotch Eggs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
vegetable oil for frying1500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
727.2 kcal /
3042.7 kJ
Białko
27.4 g
Tłuszcz
59.3 g
Węglowodany
21.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
49.6 g
Sód
1443.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
White Bread
3 godz.
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Cheese Sauce
15 min
Dauphinoise Potatoes
50 min