Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
-
watercress stalks removed30 g
-
cream cheese100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gram
Białko
11.6 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup
20 min
Asian Chopped Salad
20 min
Basil Pesto
10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min