Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
-
watercress stalks removed30 g
-
cream cheese100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gram
Białko
11.6 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Curried Coleslaw
10 min
Raw Asian Salad
10 min
Pea and Mint Soup
20 min
Beetroot Salad
10 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min