Urządzenia i Akcesoria
Baguette express
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
2 portions
Składniki
-
300 g d'eau et un peu pour la cuisson au four
-
15 g de levure boulangère fraîche
-
400 g de farine de blé type 55 et un peu pour le saladier
-
1 c. à café bombée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1396 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Beignets au four
2 Std.
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Pain express
1 Std. 15 Min
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Pain Cocotte
3 Std.
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min