![Glaçage royal (Glace royale) Glaçage royal (Glace royale)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f4499c0-c3fe-4bd1-8fe6-7501586df063/Derivates/1f0b8ea7-77a1-43a8-9639-e63f239c1d60.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf (35 g)
- 4 - 5 gouttes de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 240 g
- Kalorie
- 3409 kJ / 815 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à pancakes
30min
Pâte à gaufre
1h 30min
Sucre glace
5 Min
Ganache au chocolat
20min
Génoise
1h 50min
Gâteau marbré
2h 10min
Génoise au chocolat
45min
Glaçage au beurre
5 Min
Cupcakes à la vanille
1h
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Napolitain
73h 40min
Cupcakes à la vanille
12sa