Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf (35 g)
- 4 - 5 gouttes de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 240 g
- Kalorie
- 3409 kJ / 815 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Napolitain
73h 40min
Sucre glace
5min
Génoise
1 Std. 50 Min
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Cupcakes à la vanille
1h
Glaçage au beurre
5min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Ganache au chocolat
20 min
Génoise au chocolat
45 min
Pâte à gaufre
1 godz. 30 min
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min
Pâte à pancakes
30 min