Urządzenia i Akcesoria
Glaçage royal (Glace royale)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
240 g
Składniki
-
200 g de sucre en poudre
-
1 blanc d'œuf (35 g)
-
4 - 5 gouttes de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 240 g
Białko
4 g
Kalorie
3409 kJ /
815 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
200 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ganache au chocolat
20 min
Génoise
1 godz. 50 min
Glaçage au beurre
5 min
Biscuits aquarium
1 godz. 45 min
Génoise au chocolat
45 min
Cupcakes à la vanille
1 godz.
Napolitain
73 godz. 40 min
Cupcakes de Noël
2 godz. 25 min
Sablés à la confiture
1 godz. 40 min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Layer cake
1 godz. 45 min
Donuts avec glaçage
2 godz.