Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de cassonade
- 130 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 60 g de pépites de chocolat noir
- 60 g de pépites de chocolat blanc
- 60 g de pépites de chocolat au lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 554.9 kJ / 132.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1h 10min
Madeleines aux pépites de chocolat
1h
Gâteau marbré
2h
Cookies aux pépites de chocolat blanc et noir
30 min
Cookies tout chocolat
25min
Muffins au chocolat
35min
Brownie
45 min
Marbré express au chocolat
45 min
Cookie géant
40 min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Fondant au chocolat et framboises
40 min