Urządzenia i Akcesoria
Spring Roll with Tangy Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 rolls
Składniki
-
fish sauce45 g
-
tamarind paste1 tsp
-
water2045 g
-
lime juice15 g
-
palm sugar15 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
cooked glutinous rice flour (gao fen)½ tsp
-
shallots40 g
-
coriander leaves1 stalk
-
carrots approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter100 g
-
cucumber approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter100 g
-
prawn, raw, medium size, peeled250 g
-
eggs beaten3
-
mee hoon (rice vermicelli)250 g
-
warm water200 g
-
spring roll rice paper1 packet
-
lettuce leaves cleaned500 g
-
mint leaves10 g
-
Thai basil leaves10 g
-
coriander leaves10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 rolls
Sód
7453.2 mg
Białko
93 g
Kalorie
9044 kJ /
2161.6 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
382.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Chicken Liver Pate
25 min
Coleslaw
10 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min