Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and Ham Balls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
cooked chickpeas rinsed and drained200 g
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
00 flour (pasta flour)70 g
-
dry-cured ham, diced100 g
-
extra virgin olive oil for frying
-
carrots cut in sticks120 g
-
red peppers cut in sticks120 g
-
cucumber cut in sticks120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.8 g
Kalorie
255 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 h 55 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 h 45 min
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 h 20 min
Tarte Bourguignonne
1 h 30 min
Sugar Free Banana Bread
1 h 15 min
Argentinian Chicken Empanadas
3 h 40 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min