Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and Ham Balls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
cooked chickpeas rinsed and drained200 g
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
00 flour (pasta flour)70 g
-
dry-cured ham, diced100 g
-
extra virgin olive oil for frying
-
carrots cut in sticks120 g
-
red peppers cut in sticks120 g
-
cucumber cut in sticks120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.8 g
Kalorie
255 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake Cookies
35 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Chocolate Beetroot Muffins
30 min
Creamy Broccoli Sauce
35 min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min
Mini Banana and Oat Bakes
20 min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1 godz. 50 min